woensdag 23 mei 2018

Mijlpaal 50 voorstellingen ‘Werken aan een Mirakel’ bereikt


Wij zijn trots dat de vele organisaties in Vlaanderen ons zoveel vertrouwen gegeven hebben dat wij deze mijlpaal konden bereiken. Natuurlijk heeft de mond aan mond reclame tussen de organisaties onderling daar een zeer belangrijke rol ingespeeld, waarvoor grote dank.
In onze muzikale vertelvoorstellingWerken aan een Mirakel’ verklappen wij ons publiek hoe wij via een ongewone, zeg gerust "rare weg”, met een cruciale mystieke ervaring, op het podium beland zijn. Want het gebeurt niet elke dag dat een Britse dokter en een Vlaamse perschef van een grootbank "de kap over de haag gooien" om een muzikaal duo te vormen dat vol dynamiek en enthousiasme op een podium staat. En dan op de koop toe ook nog eens als liefdeskoppel! Hoe kwamen we daar in godsnaam toch terecht? Waarom gooiden we ons leven zo drastisch om? En hoe houden we dat ondertussen reeds jaren vol, zo als man en vrouw samen op het podium?

Ons authentieke verhaal, met songs die daar helemaal onderdeel van zijn, is pakkend, ontroerend, hilarisch, vol herkenning...het zit er allemaal in. Heel intiem ook en met verbazende mystiek, maar juist dat delen is nodig om te kunnen inspireren voor ieder die er voor open staat.
Ik, Di, vertel ons verhaal in het Nederlands, spannend, vol van emotie maar vooral luchtig. Samen zingen we onze songs, als onderdeel van het verhaal, in het Engels (dat heb je met een Britse singer-songwriter) zodat je jou in een heuse musical waant.
Maar alles wordt instant vertaald naar het Nederlands op het grote scherm naast ons, daar bovenop ook geïllustreerd met prachtige beelden en video's. Voeg daarbij de uitgekiende belichting, de verfrissende danspasjes en je mag gerust van een multimedia huzarenstuk spreken.
Lees er alles over op onze website 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten