vrijdag 9 augustus 2013

Gewoon zomeren...


Ook al is het wat stil rond ons, Andy & Di doen nog altijd voort met hun muzikale dans, zang en samenzang show met rollende of kabbelende bindteksten tussendoor…enzovoort…

Maar ja, wat kunnen we melden op onze blog ? Gewoon dat we bezig zijn met dingen voor te bereiden voor het najaar: vooral dan onze nieuwe film om onze muzikale versie van het gedicht ‘In Flanders Fields’ te begeleiden. We hebben een aantal optredens in de pijplijn waar dit nummer de hoofdmoot zal worden. Andy is de afgelopen maanden vooral met dat 5 minuten durende filmke bezig geweest maar het resultaat oogt veelbelovend!

Ik geniet elk jaar van de zomerse periode: vooral van het letterlijk buiten leven : alle deuren open, elke ochtend groentekes en fruit oogsten, wat filosoferen en genieten vanuit een luie zetel, eens op het voorterras zitten, eens op het achterterras ook en bij regen in de veranda…Naar de Plas hier vlakbij gaan zwemmen of een avondwandeling maken, een beetje poetsen in het huis, wat onderhoudswerken doen ook en verder ook snoeien in de tuin. Met een vriendin bij babbelen,’s avonds alles water geven bij droog weer (dat is hier een hele klus!).

Je ziet het, niets speciaals te melden maar wel gelukkig gewoon zomeren en daar al werkend van genieten…Meer moet dat niet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten