vrijdag 26 augustus 2011

Andy, de "would be rock en roll star"

Wat anderen een kwakkelzomer noemen, maakt mijn man Andy juist erg productief.
Hij heeft ondertussen zijn derde zomer-videoopname op Youtube gezet. Nu de opnames voor zijn laatste autobiografische rocksong "Music" met zijn spiksplinternieuwe videocamera waren echt hilarisch leuk!
Hij verscheen, na een intense verkleedsessie,  als rasechte rock en roll ster in onze tuin.Wat onze buren meteen hartelijk deed glimlachen en vooral even die kwakkelzomer kon doen vergeten...Nee, in plaats van daarover te zeuren, werkt zijn lichte "madness" blijkbaar aanstekelijk. Vooral als hij "als een would be rockstar" acrobatische toeren uithaalt en daarbij keihard een microfoon tegen zijn voorhoofd knalt! Tja, die inspiratie kwam van de Bon Jovi documentaire die hij, toeval of niet, de avond ervoor bekeken had. "Wat zot zijn doet dus soms weldegelijk -letterlijk- zeer!"
Ook de opnames van ons dansstukje in onze, voor de uitzondering eens zonovergoten, living kleuren alvast onze herinneringen aan "de zomer van 2011". Je bent meteen uit je dagelijkse routine getrokken, zonder dat je je huis hoeft te verlaten.
En blijkbaar heeft het "Andyendi" Youtube kanaal op het internet nog wat succes ook. Andy krijgt zo reacties vanuit de hele wereld, vooral uit Canada en de VS. Enfin, allemaal vluchtig natuurlijk en gewoonlijk beperkt tot "clicks" op de links, maar toch... Hij is blij en dan ben ik "als voorbeeldige echtgenote" ook blij, nietwaar!
Ondertussen komen er terug live optredens aan en ja, ik voel toch wat plankenkoorts, alsof ook ik op 1 september naar de schoolbanken terugkeer, met zo'n dubbel gevoel van: " 't Is weer voorbij die mooie (kwakkel)zomer" en "kriebels voor het onbekende wat komen gaat".
Maar eerst nog komende zondag de "Ronde van Leuven" fietsen, weer of geen weer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten